..HBR...

2

8 Temmuz 2013 Pazartesi

AK Partili Vekiller CHP Kulisini Bastı

AK Partili Vekiller CHP Kulisini Bastı, Mehmet Emin Dindar, Nurettin Canikli, Ümit Özgümüş, Mahmut Tanal, Ahmet Aydın, Engin Altay, Engin Özkoç, Mahir ÜnalMeclis'te önceki akşam Ak Partili Mehmet Emin Dindar'ın kaşının açıldığı kavganın ardından görülmemiş bir olay yaşandı
Meclis'te önceki akşam Ak Partili Mehmet Emin Dindar'ın kaşının açıldığı kavganın ardından görülmemiş bir olay yaşandı. gelen Ak Partili vekiller, Dindar'ın yaralanmasından sorumlu tuttukları vekilleri bulmak için CHP kulisini bastı. CHP'lilerin kulisten erken ayrılması olayların büyümesini önledi. 

Milliyet'in haberine göre; göre, daha önce DYP'li Abdürrezak Ceylan'ın koridorda silahla vurularak öldüğü, DYP'li Fevzi Şıhanlıoğlu'nun karıştığı kavgadan sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği Meclis'te önceki akşam görülmemiş olaylar yaşandı. 

TBMM Genel Kurulu'nda yere düşen vekillerin tekmelendiği, Dindar'ın kaşının açılmasından sonra Ak Partili bazı milletvekilleri, Genel Kurul'un Ak Parti kulisine çıkan bölümünde toplandı. Vekillerin toplanması üzerine, tansiyonu düşürmek üzere Ak Parti Grup başkanvekilleri Nurettin Canikli, Mahir Ünal ve Ahmet Aydın da buraya gitti. 

Ancak başkanvekillerinin sinirli oldukları gözlenen grubu sakinleştirme çabaları sonuç vermedi. CHP'lileri bulamadılar Bir süre sonra, ikili üçlü gruplar halinde salonu boydan boya geçen bir grup Ak Partili vekil, CHP kulisine çıktı 

. Vekillerin, Dindar'ın kaşının açılmasına ve kavganın yaşanmasına neden olduklarını iddia ettikleri CHP'li Ümit Özgümüş, Engin Özkoç ve Mahmut Tanal'ı bulmak için kulise gittikleri öğrenildi. 

Ancak 3 ismin de kavganın ardından tansiyonu düşürmek isteyen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın baskısıyla Meclis'ten ayrıldıkları ortaya çıktı. AK Parti milletvekilleri bir kaç kez CHP kulisinin çevresi dahil her yeri aradılar ama CHP'lileri bulamadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder