..HBR...

2

11 Temmuz 2013 Perşembe

MAGAZİN KÖŞESİ


AYÇİN İNCİ - SERDALGENÇ (BALAYI)

İTALYA'DA BALAYI

Ayçin İnci 7 aydır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Serdal Genç ile 1 Temmuz'da nikah masasına oturmuştu.AYÇİN İNCİ - SERDALGENÇ (BALAYI)


AŞKIN NUR YENGİ 11 TEMMUZ 2013 Aşkın cesareti Aşkın Nur Yengi, 7 yaşındaki kızı Nazlı ile tatil yapıyor. Bodrum-Turgutreis’teki evlerine yerleşen anne-kız, önceki gün plajdaydı. Yengi, sırtındaki çiçek dövmesi ve minik bikinisiyle dikkat çekti.AŞKIN NUR YENGİ 11 TEMMUZ 2013

SEDEF AVCI (11 TEMMUZ 2013)

SEDEF YÜRÜYÜŞTE

KIVANÇ Kasabalı ile evli olan Sedef Avcı, tatiline Çeşme’de devam ediyor. 5 aylık hamile olan Sedef Avcı, Alaçatı’da yemek sonrası yürüyüş yaptı.SEDEF AVCI (11 TEMMUZ 2013)

MELİKE İPEK YALOVA 11 TEMMUZ 2013

DONDURMA EZİYETİ

Karadayı dizisinde Ayten rolünü canlandıran ve Türkan Şoray’a benzerliği ile dikkat çeken Melike İpek Yalova, ailesiyle birlikte Alaçatı’ya geldi. MELİKE İPEK YALOVA 11 TEMMUZ 2013

ZUHAL TOPAL 11 TEMMUZ 2013


ZUHAL TOPAL 11 TEMMUZ 2013

Kızım olacak

Zuhal Topal da annelik heyecanı yaşıyor. Önceki gün Çeşme’de görüntülenen ünlü oyuncu, büyüyen göbeğiyle dikkat çekti.


























TARIK TARCANIN KAÇAK EVİNE 70 BİN LİRA CEZA

TARIK TARCANIN KAÇAK EVİNE 70 BİN LİRA CEZAMUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ne bağlı Bozburun Beldesi’nde oturan sinema oyuncusu ve manken Tarık Tarcan’a, imara aykırı bölgede ev yaptırdığı gerekçesiyle belediye tarafından 70 bin TL ceza kesildi

Hakkında imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açılan Tarcan mahkemede evinin bulunduğu yerin imara aykırı olduğunu bilmediğini söyledi.
Tarık Tarcan, 2007 yılında, dönemin Bozburun Belediye Başkanı Salih Taşkın’ı makamında ziyaret ederek beldede satın alabileceği yerler hakkında bilgi istedi. Daha sonra da Merkez Mahallesi’ndaki plajın arkasında, kendisi gibi Bozburun’u çok seven sanatçı Bülent Ortaçgil’e 300 metre uzaklıkta bir arazi satın aldı ve 80 metrekarelik iki katlı ev yaptırdı. Ancak, Bozburun Belediyesi imar ekipleri bir süre önce Tarcan’ın evinin İmar Yasası’na aykırı olduğu gerekçesiyle işlem başlattı. Önce 70 bin lira ceza kesildi, peşinden de Marmaris Cumhuriyet Savcılığı’na hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Savcılık da Tarcan hakkında imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle Marmaris Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Tarık Tarcan, mahkemede evinin bulunduğu yerin imara aykırı olduğunu bilmediğini söyledi. Bozburun Belediye Başkanı CHP’li Cemil Şener şöyle dedi:
"Belediye binamız, okullar, jandarma ve camiler de kaçak. Şimdiye kadar da tek bir çözüm üretilmedi. Tarık Tarcan’ın yeni binası kıyı kenar çizgisinde olduğundan kaçak yapılaşmaya giriyor. İşlem yapmaya mecburuz. Yapmazsak biz sorgulanıyoruz. Bu durumun kökten çözüme kavuşması gerekiyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder